Carports

Met een carport beschermt u uw wagen. Door de open structuur vormt zich minder condensatie op de wagen, en neemt de kans op roest of corrosie af. Bespaar u het winterse gebibber door ijsvrije ramen en voorkom verkleuring en zonne-corrosie in de zomer.

Alsof dit nog niet genoeg voordelen zijn is een carport ook beduidend goedkoper dan een aanbouwgarage en je hebt veel meer plaats om in- en uit te stappen. Je mag bovendien je carport bouwen op plaatsen waar je vaak geen garage mag plaatsen.

Carports heb je in verschillende types. Je kiest een vrijstaande carport of een aanbouwmodel, afhankelijk van je behoeften, de beschikbare ruimte en esthetische overwegingen. De vrijstaande carport is gebogen en volledig losstaand van andere gebouwen. Deze uitvoering kan zowel voor één als voor meerdere wagens bescherming bieden. De aangebouwde carport is meestal half gebogen of recht en word aan een zijde bevestigd aan een bestaand gebouw.

Al onze carports zijn duurzaam en onderhoudsvrij, door de keuze voor aluminium. Je kiest zelf de afmetingen, en de uitvoering kan gebeuren in alle ral- kleuren.

Een carport is vergunningsvrij tot een bepaalde oppervlakte. Zie ruimtelijke ordening voor precieze gegevens.

PS. Een carport kan ook dienst doen als afdak voor de barbeque bij een regenachtige zomerdag. 🙂